JJ Hydraulik - Hydraulik i Mørkøv, centralt på Sjælland
Menu Luk

Om JJ Hydraulik

Vi er specialister i hydraulik

Hos JJ Hydraulik på Sjælland tilbyder vi det bedste fra to verdener: Praktisk erfaring og høj faglig viden. Det betyder ikke alene at vi kan rådgive i hydraulik fra A til Z, vi kan også føre løsningerne ud i livet og lave reparationer, hvis der er noget der er gået i stykker.

Vores værksted ligger i Mørkøv, centralt på Sjælland. Herfra servicere vi mange kunder både fra værkstedet, men vi kører også ud og hjælper på stedet.

jj-hydraulik-vaerksted sjælland

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til smedeopgaver, hydraulikken eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.

Service på hydraulik på Sjælland

Da vores værksted ligger på Vestsjælland er det selvfølgelig oplagt at vores kunder også befinder sig her. Er din lokation i nærheden af vores, kan vi naturligvis tilbyde hurtig udrykning og hurtigt klare de små problemer der skulle opstå.

Holbæk, Kalundborg og Roskilde

Vi servicerer rigtig mange faste kunder i og nær de store byer på Sjælland. Dag og nat kommer vi ud til maskiner der står stille på grund af at hydraulikken skal repareres.

Service på hydraulik i København

Vi har mange kunder i hovedstaden, vores værksted ligger kun 40 minutter væk og med vores montører der altid er ude at køre, er vi tit i nærheden. Her kan vi love god service og aftaler om rutinecheck og være på stedet så hurtigt som muligt 24 timer i døgnet.

Fra Hvidovre til Greve og Helsingør

Vi klarer selvfølgelig problemerne i hele Københavnsområdet, men også de omkringliggende arealer. Så hvis der er brug for vores assistance i Nordsjælland eller sågar helt ned til Lolland-Falster, så står vi altid klar når telefonen ringer.

Service på hydraulik i Jylland

Hos os har vi flere opgaver i Jylland af en vis størrelse. Vores evner til at være fleksible både i forhold til produktudvikling og håndtering af store hydrauliske systemer, så har vi netop muligheden for at arbejde for dig i hele Danmark. Så driller din hydraulik i Ebeltoft, et sted i Østjylland eller i Aarhus, så kan vi også hjælpe dig.

Hydraulik service på Sjælland og i hele Danmark – med mange års erfaring

Sammenlagt har vi over 100 års erfaring. For dig er det en genvej til den rigtige løsning. Vi kender mulighederne, vi kender faldgruberne og vi ved hvad der kan lade sig gøre.

Vi er specialister i hydraulik på:

  • kraner
  • lifte
  • skibe
  • entreprenørmaskiner

Så står du med en udfordring hvor hydraulik er en del af problemet eller løsningen, så kontakt os på 70332400. Hos JJ Hydraulik er de gode råd altid gratis.

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til hydraulik eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.