Menu Luk

Reparation og vedligeholdelse af entreprenørmaskiner

Reparation af entreprenørmaskiner

Vi har mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af entreprenørmaskiner samt landbrugsmaskiner. Når det kommer til hydraulik er der stort set ikke et problem vi ikke har set før. Vores medarbejdere med mange års erfaring kommer gerne ud og afhjælper dig med problemerne på stedet.

reparation entreprenørmaskiner

Reservedele til reparationer og vedligeholdelse af entreprenør- og landbrugsmaskiner

På vores reservedelslager har vi altid tusindevis af komponenter og dele på lager, så her kan vi også lave dine reparationer med det samme, uden at skulle vente på at få leveret reservedele udefra. Vi har erfaring med mange af de kendte problemer og maskiner, men også kompetente når det kommer til lidt anderledes opgaver.

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til hvad vi kan gøre for din entreprenørmaskine eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.

Entreprenørmaskiner  – service, udskiftning og reparation

Her følger en liste over maskiner vi ofte har serviceret og er meget bekendt med når det kommer til hydrauliske problemer og reparationer.

  • Minigraver
  • Minilæsser
  • Teleskoplæsser
  • Gummiged
  • Dumper
  • Dozer
  • Bæltekøretøj
  • Rendegraver
  • Gravemaskine
  • Mejetærsker
  • Betonblandemaskiner
  • Container-lastbiler

Dumper

En Dumper er bare en af de mange maskiner vi får ind på værkstedet, på det første billede herunder er vi i gang med et stenlad. Dette giver din dumper en længere levetid og den kan genrelt holde til mere. SKulle der være problemer med hydraulikken på din dumper, er det også en af vores ekspertiser.

Service på entreprenørmaskiner 24 timer i døgnet – 365 om året

Har du ikke mulighed for at komme til os, så kommer en af vores ni fuldt udstyrede servicevogne til dig. Alle vores vogne er udstyret med GPS, så vi altid kan sende den nærmeste vogn hvis uheldet er ude. Vi reparere også lifte, løftegrej og hydraulik på skibe. Har du en specialopgave du ikke er sikker på at vi kan klare, så ring os endelig op og hør om vi ikke har hvad der skal til alligevel.

Vi udfører service og reparationer på alle mærker. Selvfølgelig er der altid de store som Caterpillar og Volvo, men vi ordner alt fra Hydrema, Kubota til Komatsu.

Udover hydraulikken har vi også et smedeværksted hvor der også er mulighed for at vi kommer ud og løser problemet. Derfor, hvis du står med en skovl med slidte slidskær på din maskine, kan vi hurtige være ude og løse dine problemer.

Vil du vide mere om reparation af entreprenørmaskiner, så kontakt os på telefon 70 33 24 00.

Kontakt os for mere information.

Entreprenørmaskiner, lifte og andet hydraulisk materiel. Vi reparerer og skifter alt for dig. Ring os op eller skriv til os for at høre mere.

Entreprenørmaskiner

Reparation og vedligeholdelse af maskiner og tilbehør til disse.

Vi har igennem tiden løst mange problemer. Her er et udsnit af mange af de maskiner vi har udført opgaver på.

Gravemaskiner

Gravemaskiner, Rendegravere, Minigravere

Knuseanlæg

Kegleknuser, Kæbeknuser, Neddeler, Rotationsknuser

Sorteringsmaskiner

Beton sorteringsmaskiner, Sten & grus sorteringsmaskiner

Udstyr og andre maskiner

Kost, Tallerkenkost, Wraptang, Dozer/Sneblad, Tipskovl, Fræser, Overfaldsgrab, Hydraulisk tvangsblander, Højtryksrenser, Pallegafler, Hydraulik hammer, Grubbetand, Træklipper, Flisemaskine, Kædegraver, Vakuumpumpe, Grader, Grab, Kranspand, Ridebaneplanner, Hydrauliske skraldevogne, Fliseklipper. Tromler, Pladevibratorer, Jordpakkere, Stampere.

Kontakt os for mere information.

Dumper, gummiged og meget andet. Vi reparerer og skifter alt for dig. Ring os op eller skriv til os for at høre mere.