24 timers service på hydraulik - Altid til rådighed hele året.
Menu Luk

24 timers service på hydraulik

24 timers service - kontakt os

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet

Vi har naturligvis 24 timers service og er klar til at rykke ud dag og nat, 365 dage om året, så du hurtigt kan komme op at køre igen, hvis du har nedbrud. Uanset hvornår nedbruddet sker.

I almindelig arbejdstid har vi ni fuldt udstyrede servicevogne på landevejene – om natten, i weekender og på helligdage har vi minimum en montør på vagt hele døgnet.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig?

Hydraulik fra A-Z. Ring os op og få en uforpligtende snak.

Nemt og tilgængeligt - 24 timers service hos JJ Hydraulik

Alle vores vogne er udstyret med GPS, så vi hele tiden har overblik over hvor de befinder sig. Det betyder at vi altid kan sende den nærmeste vogn når du har et akut problem.

Tøv ikke med at ringe, vi hjælper i alle akutte situationer. Vi ved hvor vigtigt det er for de fleste, ikke at stå stille. Det kan være simple slangeskift, men også service på hydraulik motor og udskiftning af ventiler. Så bryder dine maskiner ned om natten, så husk at gør brug af vores 24 timers service.

Bestil service på telefon 70 33 24 00, hele døgnet rundt.

Nogle opgaver udføres nemmest om natten

Vejarbejde er et rigtig godt eksempel på arbejde der nemmere udføres om natten. Eller i hvert fald om ikke andet mere sikkert. Står i derfor i den situation at en maskine er brudt ned, så kan i altid ringe os op og hjælpen er på vej.

Har du hydrauliske maskiner på din fabrik er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig ud af problemerne både dag og nat. Det vigtigste for dig uanset fag og situation er selvfølgelig at maskinerne kører når medarbejderne er på job.

24 timers service - Nedbrud om natten?

Ring os op 24/7 og vi kommer ud og hjælper dig med hydraulikken.