Menu Luk

Skibshydraulik

Skibshydraulik

Har du problemer med skibshydraulik – JJ Hydraulik er autoriseret af Søfartsstyrelsen til at lave eftersyn på kraner og lossegrej på skibe og i maritime miljøer. Står dine kraner stille på skibet, så ring til os. Vi kommer med de fornødne reparationer så du hurtigt kan komme videre.

Vi tager os af alle typer opgaver, uanset omfang, og har den fornødne viden og erfaring til at klare de mest komplekse opgaver. Her er lidt af det vi kan hjælpe med, men vi reparere alt hvad der er hydraulisk.

  • Ankerspil
  • Capstan
  • Fortøjringsspil
  • Kraner på skibet
  • Lossegrej på skibet
  • Ramper

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til skibshydraulik eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.

skibshydraulik

Hydraulisk styring

På mindre skibe og både findes der også hydraulisk styring. Dette gør det nemmere at styre båden i for eksempel høj fart. Her sidder der slanger og fittings der også skal skiftes en gang imellem. Der findes både ratpumper og styringspakker og det hele kan blive slidt eller gå i stykker. Er din hydraulisk styring brugt og kæmper mere imod dig end med dig, er det nok ved at være tid.

Reparationer om bord

Skibe har det bedre i vand end på land. Så derfor kommer vi naturligvis ombord, når der er noget der skal repareres. Vi har ni fuldt udstyrede servicevogne i felten. Alle biler har reservedele med, og vi løser 9 ud af 10 opgaver på stedet. Det betyder at du hurtigt kan stikke til søs igen – vi holder ikke længere på dig end højst nødvendigt.

Vi har udover hydraulikken også et smedeværksted. Her laver vi naturligvis også reparationer, men kommer også ud hvis det er den eneste mulighed.

Vil du vide mere om hvad vi kan inden for skibshydraulik, så kontakt os på telefon 70 33 24 00.

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til hydraulisk styring eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.