Værksted - Hydraulik reparationer udføres - JJ Hydraulik
Menu Luk

Værksted

udskiftning og reparation af skovl på værksted og smedeværksted

Hvis det er nødvendigt, tager vi arbejdet med hjem på vores værksted

Med ni veludstyrede servicevogne på landevejene løser vi 9 ud af 10 opgaver ude hos vores kunder. Større reparationer tager vi med hjem på vores værksted, hvor vi har udstyret til at løse selv de største og mest komplekse opgaver.

Vi har 1.000 m2 værksted med 8 meter til loftet, og masser af plads til større anlæg og maskiner. Vores store lager har altid tusindevis af reservedele på hylderne, så vi kan lave tingene med det samme, uden at skulle vente på at få komponenter leveret udefra.

Hydraulik Service 24 timer i døgnet

Du kan altid ringe til os. Uanset om du står stille dag eller nat, er vi ved telefonen.

Udover at have et stort værksted har vi også en gårdsplads hvor der er plads til de allerstørste maskiner. Her kan vi f.eks. reparere og teste store kraner samt mange andre store maskiner og redskaber med hydrauliske evner.

Med vores store cylinderbænk placeret på vores værksted håndterer vi også de største cylindere og gør reparations processen hurtig og smertefri.

Vi har også vores eget testcenter, hvor vi selv kan måle tryk, flow, temperatur, svingninger og effekt, og finde mulige lækager.

Skulle der være andre brud, flænger eller lignende så har vi også et smedeværksted hvor vi kan hjælpe med reparationer af disse. Samt andre smede opgaver.

Alt i alt betyder det hurtig problemløsning og korte driftstop. Vores medarbejdere er rutineret og fokuseret på at løse opgaven på bedst mulig måde. Og med de nyeste teknikker samt mange års erfaring får vi dine maskiner op at køre igen så hurtigt vi kan.

Åbningstider

  • Mandag – torsdag 07.00 – 15.30
  • Fredag 07.00 – 12.00

Vi kommer også gerne til dig, både dag og nat hele året rundt.

Vi ligger gerne øre til hvis du har spørgsmål. Så ring endelig på telefon 70 33 24 00.