Cylinderbænk - Danmarks største cylinderbænk står hos os.
Menu Luk

Cylinderbænk

cylinderbænk

Danmarks største cylinderbænk

Danmarks største cylinderbænk står på vores værksted i Mørkøv. Med cylinderbænken kan vi kan vi løsne og spænde cylindre med 9 tons tryk, og håndtere størrelser på op til 600 millimeter i diameter og 10,5 meter i længden.

Se vores video herunder af cylinderbænken.

Reparation af hydraulik cylinder

Cylinderbænken letter håndteringen af cylindrene, minimere pakningsskader, og sætter farten på reparationerne op. Hvor vi tidligere var nødt til at bruge trækspil til at skille de store cylindre ad, kan vi nu gøre arbejdet hurtigere og med bedre resultat.

Cylinderbænken giver simpelthen hurtigere og mere optimale arbejdsgange – til din fordel. Hos os er der ikke langt fra ødelagte stempler til de fuldt funktionelle.

Vil du vide mere om vores cylinderbænk, så ring på telefon 70 33 24 00

Reparation af cylinder

Vi håndterer reparation af cylindere. Men skifter også gerne til nye. Ring til os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Reparation på stempler og cylindre

Udskiftning og reparation er tit vejen, men vi klarer også en ompakning. På vores store lager ligger vi inde med mange forskellige reservedele og kan derfor tilbyde en kort leveringstid, da vi har det meste ved hånden såsom pakninger, cylinderrør og chromstænger.

  • stempelstænger og cylinderrør efter mål
  • udskiftning af cylindre/stempelstænger
  • Ompakning
  • Råd og vejledning

Nedestående billeder er vores Cylinderbænk i brug. Her kan vi teste og reparere store og små cylindre og stempler.

Service på hydraulik cylindre

Hydrauliske stempler og cylindre kræver vedligeholdelse og i andre tilfælde reparationer. Vi undersøger selvfølgelig den enkelte cylinder og vurdere om det er tid til en ny, eller om vi kan nøjes med en reparation. Med vores cylinderbænk klarer vi praktisk talt alle slags cylindre.

Husk vi også kan hjælpe dig med alle de andre hydrauliske dele og ikke mindst opgaver til smeden. Vi svejser og reparerer nemlig også skovle og lignende. Tøv ikke med at kontakte os hvis du sidder inde med et problem.

Vil du vide mere, så ring på telefon 70 33 24 00