Hydraulisk slangeservice - Står du og mangler en slange, så laver vi den
Menu Luk

Hydraulisk slangeservice

Akut slangeservice

Står du akut og skal bruge en slange til et hydraulisk system, eller mangler du en trofast leverandør af disse. Så er du kommet til det rette sted. JJ Hydraulik har mange års erfaring i at fremstille slanger i forskellige størrelse og i det bedste materiale. Udover at udføre opgaver akut og på stedet, har vi også flere slanger på lager.Med vores slangeservice har vi netop muligheden for at komme ud på stedet og presse slangerne for dig. Det er derfor tidsbesparende og billigere og effektiviteten i produktionen er på sit højeste. Slangen bliver selvfølgelig monteret af vores dygtige og erfarne montører, som tager højde for at slangen sidder ordentligt så slid og skader er minimale.
Vi har erfaring med at presse slanger for mange forskellige virksomheder, f.eks. inden for områder som det maritime miljø eller til industri. Hos JJ Hydraulik råder vi over ni servicebiler samt et mobilt værksted. Så vi er i mange tilfælde mindre end en time væk, og kan spare dig for en masse transport omkostninger.
Servicebutik hydraulik

Fremstilling af hydraulik slanger

  • Fremstilling af hydraulik-slanger op til 1” i vores servicebiler
  • Fremstilling af hydraulik-slanger op til 2” i vores mobile værksted

Udover slanger har vi også et bredt udvalg af fittings og koblinger plus mange andre komponenter. Har vi ikke hvad du søger, kan vi bestille de fleste komponenter hjem fra dag til dag.

Kontakt os på 70 33 24 00 hvis du har spørgsmål.