Menu Luk

Hydraulisk slangeservice

Hydraulikslanger – Akut slangeservice

Slangeservice – Står du akut og skal bruge en slange til et hydraulisk system, eller mangler du en trofast leverandør af disse. Så er du kommet til det rette sted. JJ Hydraulik har mange års erfaring i at fremstille hydraulikslanger i forskellige størrelser og i det bedste materiale.

Reparation af hydraulikslanger

Udover at udføre opgaver akut og på stedet, har vi også flere slanger på lager. Med vores slangeservice har vi netop muligheden for at komme ud på stedet og presse slangerne for dig. Det er derfor tidsbesparende og billigere og effektiviteten i produktionen er på sit højeste. Slangen bliver selvfølgelig monteret af vores dygtige og erfarne montører, som tager højde for at slangen sidder ordentligt så slid og skader er minimale.
Vi har erfaring med at presse slanger for mange forskellige virksomheder, f.eks. inden for områder som det maritime miljø eller til industri.

Afhent eller få sendt dine hydraulikslanger

Står du og mangler en en slange, eller måske en ordentlig bunke, så står vi klar til at hjælpe dig! Ring os op eller skriv til os.

Hydraulikslange

En perfekt hydraulikslange består af flere ting. Den skal have den rette længde plus tykkelse. Der skal også tages højde for kappe og fittings. Alt dette beslutter man naturligvis ud fra, hvilken maskine eller andet materiel slangen skal sidde på. Men også hvad den skal kunne håndtere af tryk.

Hydraulikslanger størrelse og type

Materialet kan variere fra syntetisk gummi til syntetisk gummi/stål, der ud over kommer de så i disse forskellige størrelser. De kan derfor ikke altid tåle det samme tryk og det afhænger naturligvis af størrelse og hvilken type, altså hvor mange lag slangen består af.

Slangestørrelser

Herunder ser du de mest almindelig størrelser på en hydraulikslange.

Slangetyper

Herunder ser du de mest almindelig typer af en hydraulikslange.

Vi presser og sælger alle typer hydraulikslanger

Har du spørgsmål omkring hydraulikslanger, eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.

Hydraulikslange med fittings og kappe

Afhængig hvor og hvad slangen skal kobles til, skal der sidde det der bliver kaldt fittings. For at beskytte slangen, trykket og ikke mindst dig, så sætter man en kappe på. Der er et hav af tilbehør og vi har samlet en lille liste, af det forskellige herunder. Det er mere for at vise kategorierne, da noget kan lappe ind over hinanden. Derudover vil man opleve udtryk som indstik, vinkel, tee, kappe, muffe, nippel og kobling. Disse finder man også tit på den lange liste af fittings.

Fittings

Herunder ser du nogle udvalgte typer af fittings og andet tilbehør til hydraulikslanger.

Ny Hydraulikslange onsite

Vi kommer gerne ud på stedet og skifter slanger for dig. Ring os op eller skriv til os.

Fremstilling af hydraulik slanger

Fremstilling af hydraulik-slanger op til 1” på værkstedet og i vores servicebiler Fremstilling af hydraulik-slanger op til 2” på værkstedet og i vores mobile værksted Udover slanger har vi også et bredt udvalg af fittings og koblinger plus mange andre komponenter. Har vi ikke hvad du søger, kan vi bestille de fleste komponenter hjem fra dag til dag. Kontakt os på 70 33 24 00 hvis du har spørgsmål.

Vi har slangepresser til alle de normale typer af slanger i forskellige størrelser. Fittings, kapper og meget mere har vi selvfølgelig lige ved hånden. Da vores presser står på vores lager i Mørkøv. Vi presser gerne en ny slange til dig imens du venter, men tager selvfølgelig også imod bestilling.

Service butik hydraulik - slangeservice

Hydraulikslanger på farten

Hos JJ Hydraulik råder vi over ni servicebiler samt et mobilt værksted. Så vi er i mange tilfælde mindre end en time væk, og kan spare dig for en masse transport omkostninger. Samt tidsbesparelse.

Hydraulik af enhver art

Vi fikser alt hydraulik, så er det noget andet end slangen den er gal med, klarer vi også det. Ring os op eller skriv til os.