Menu Luk

Smedeværksted – Reparationer

Smedeværkstedets reparationer – svejsning, udretning

På vores smedeværksted i Mørkøv udfører vi reparationer på jern, metal og meget andet. Har dine maskiner fået buler, brud eller påført anden skade. Så kan vores kompetente smede altid hjælpe dig. Vi har i flere år påtaget os en masse forskellige og til tider udfordrende opgaver. Som selvfølgelig er blevet løst hurtigst muligt. Står du med en opgave du ikke er sikker på om vi kan løse, skal du altid være velkommen til at ringe os op og høre om det ikke kan lade sig gøre alligevel. Se herunder nogle af de opgaver vi har løst for tilfredse kunder.

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til reparationer eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.

Reparation af skovle og andre smedeopgaver

Spidskompetencen er helt sikkert reparation af skovle til diverse entreprenørmaskiner. Vi har mange års erfaring og skovle er noget af det vi har lavet mest af. Derfor har vi også mange gode råd i forhold til hvad du bruger dine skovle til og hvor de så følgende skal forstærkes, når de bliver repareret. Se et eksempel på en opgave for en kunde der skulle have repareret sin skovl.

Markmaskiner har mange små dele der kan knække og disse bliver naturligvis også slidte. Disse reparationer er også noget vi udfører i sæson. Så du optimalt kan komme videre med dagens opgaver. Har du spørgsmål til hvilke reparationer vi udfører, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon og høre mere på 70 33 24 00

Husk at vi samtidig med reparationer omkring smedearbejde også kan udføre hydrauliske reparationer. Så du kan få samlet det hele under et tag. Der kan du også kontakte os for at høre mere om en serviceaftale med JJ Hydraulik.

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til smedeopgaver eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.