Menu Luk

Udskiftning af rotortilt

Hos JJ Hydraulik udfører vi reparation og service på din tiltrotator. Vi har medarbejdere der er specialiseret netop inden for dette område. Så dit service eller reparationen går hurtigt og smertefrit, udført af en specialist med flere års erfaring.

Hvad er en tiltrotator?

Hvis du forestiller dig en gravmaskine’s arm, så kan du for enden af denne montere en tiltrotator evt. på et hurtigskift. På tiltrotatoren kan du så skifte redskab som det passer dig, for det meste uden at stige ud.

Tiltrotatoren eller rotatortilten om man vil, kan nu med redskabet rotere ubegrænset i begge retninger (højre og venstre), samt tilte op og ned.

Hvad kan gå i stykker på en rotatortilt?

I forhold til det hydrauliske syn på det, er det selvfølgelig de bevægelige evner der kan gå i stykker. Så det roterende element i systemet og det tiltende er begge hydraulisk styret.

Fjernstyringen, de hydrauliske tilkoblinger og slangerne er der også chance for at disse kan gå i stykker.

Det er der heldigvis råd for, vi er som sagt dygtige og erfarne på området hos JJ Hydraulik, og kan derfor altid hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til hydraulik eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.

Reparation eller udskiftning af Rotortilt

På ovenstående billeder kan du se et par af vores monteringer af en rotortilt. Vi har medarbejdere der stort set kun tager sig af denne slags opgaver, og derfor er specialiseret  indenfor dette område.

Reparationer er selvfølgelig også en del af vores repertoire, da en tiltrotator netop har mange bevægelige/hydrauliske dele. Så skal du have skiftet slanger, tjekket tryk og olie. Så står vi klar til at hjælpe dig.

Meget mere end rotortilt

Vi reparerer og servicerer selvfølgelig alt inden for hydraulikkens verden. Så står du med andre problemer end lige en rotortilt, så står vi også klar til at ordne disse. Vi holder til i Mørkøv på Sjælland på vores store værksted, hvor du er velkommen til at kigge ind med store som små reparationer. Eller du kan ringe til os på 70 33 24 00

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til Rototilt eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.