Menu Luk

Udskiftning af oliemotor på skib

Skibshydraulik i det maritime miljø er noget vi har mange års erfaring med. Det var derfor også en smal sag at udskifte denne oliemotor på skibet, som vi havde fået til opgave. Der blev naturligvis også monteret nye ventiler og rørføringen står skarpt på den nye konstruktion.

Skibshydraulik – Vi reparerer og servicere din oliemotor

Har du problemer på din båd eller dit skib? Vi kommer dig til undsætning og fikser problemerne for dig. Ring til os og lad os tag en snak.

70 33 24 00

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til cylindre eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.

 

Vi udfører gerne alle slags opgaver på skibe og generelt i det maritime miljø. Så skal du have repareret hydrauliske dele på dit skib så står vi klar. Vi monterer selvfølgelig også kraner og meget andet hvis det skulle være det ønskede. Du kan også altid ringe til os, hvis du ikke ved hvad der kan lade sig gøre på tlf. 70 33 24 00

Udover ovenstående, så klarer vi også alle andre slags reparationer indenfor hydraulik. Vores værksted finder du på Vestsjælland i byen Mørkøv. Her håndterer vi mange projekter og du er velkommen til at kigge forbi med både store og små problemer. Med vores store lager, har vi de fleste komponenter liggende. Og ellers er leveringstiden fra dag til dag.