Menu Luk

Forstærkning af grab

Det tog os 40 timer at forstærke nedestående grab. Dog kan man på før- og efterbillederne sagtens se at der er sket en del. Grabben står stort set som ny og en del forbedret. Der er blevet brugt følgende:

  • 30 kg hardox
  • 12 kg svejsetråd
  • 10 kg hårdmetal tråd

Står du med noget tilbehør til entreprenørmaskinerne der også godt kunne bruge en tur hos vores smed, så står vi selvfølgelig klar. Vi forstærker eksempelvis ikke kun grabbe, men også dit lad og klarer også nye skær til din skovl.

Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål til cylindre eller info om hvad vi ellers kan hjælpe dig med? Ring os op eller skriv til os.

Forstærkninger på smedeværkstedet

Vores smede har flere års erfaring inden for feltet. Det giver dig en sikkerhed for at det hele bliver lavet ordentligt. Vi står stærkt når det kommer til brugertilpasset opgaver, da det er en stor del af vores daglig gang på værkstedet. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig i din situation, så giv os et kald på 70 33 24 00

Det gode mix af smede og hydraulik montør. Dette mix gør nemlig at vi kan klare mange af de problemer der opstår, på de fleste maskiner. Om det er entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner eller skovmaskiner, så kan vi svejse, servicere og reparere det meste.